Seljavöösid on täiendatud 9. jaanuar 2015

www / Kirjuta esimene kommentaar

Ettetellitud vööde puhul saab paremini arvestada tulevase kandja soove.
Pärast (koera)villaste seljavööde katsemüüki Rapla jõululaadal on tulnud mõned tellimused. Need on andnud kogemuse, et kõige parem variant ongi kududa vöösid ettetellimisel. Kuna käsitöö on kõrvaltegevus, pole plaani suurte tootepartiidega turule minna. Vaid tellimuste peale tegutsedes saab teha just sellise vöö nagu kandjal vaja. Ka tuleb see siis täpselt tema mõõtude järgi.
Näiteks õmblesin ühele vööle kandja soovil lisa-kinnitusriba (vöö jääb sellega eriti pingule), samuti olen lisanud kitsa voodririba, et vöö päevasel pikemal kandmisel rulluma ei hakkaks.
Oma lõbuks koon nüüd igale vööle ka pisipildi - need on kõik erinevad.
Fotol, mille juurde riputan, on ühe naise seljavöö. Tema soovil on vöö keskmine osa kootud ülevalt kitsamaks, et oleks täpselt figuuri järgi. Pisipildi tinglik nimetus on "Vikerkaar".
Fotol on ka näited teiste seni kootud vööde piltidest. Vasakult alates: "Kollane tasku", "Vikerkaar", "Mets koos päikesega", "Elurõõm".
Käsitöötasku leheküljel olen kuulutanud, et kohe kaks inimest hakkavad vööde mõjusid kontrollima. Nad mõlemad nüüd neid kannavad (mõlemal seljahädad) ja eks varsti saa kogemustest kuulda.
Teatavasti on koeravill (lõngas koos lambavillaga) seljahädade leevendaja.



Kirjutas Viio
  

Kommentaarid puuduvad

Lisa kommentaar

Email again: